Politi efterlyser røver: Genkender du ham?

14/02/2022 15:01

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

EFTERLYSNING: Genkender du røverimistænkt?

Nordjyllands Politi efterlyser nu en formodet gerningsmand til et røveri begået i et supermarked i Aalborg Øst. Ring 114, hvis du genkender personen.

Det oplyser lederen af efterforskningen, politikommissær Kenneth Rodam. 

En mand indfandt sig den 1. august 2021 om aftenen, kl. 20:54, i forretningen LIDL beliggende på Tornhøjgård i Aalborg Øst. Ved kasselinjen sprang han over kassebåndet, sådan at han kom foran kassen, hvor en medarbejder opholdt sig.  

”Han skubbede derpå medarbejderen mod kassen, som han forlangte blev åbnet,” siger Kenneth Rodam, ”da kassen blev åbnet, tømte gerningsmanden kassebeholdningen i en medbragt pose af mærket Rema1000.”   

Politikommissæren tilføjer, at gerningsmanden flygtede fra stedet ad Tornhøjgård i retning mod Astrupstien. Derpå tabes sporet af pågældende, men politiet er i besiddelse af overvågning af personen, der nu offentliggøres. 

Billede 1 af den efterlyste mand

Billede 2 af den efterlyste mand

Link til video af den efterlyste mand

Den eftersøgte person beskrives som: mand, 25-30 år, 170-180 cm høj, almindelig kropsbygning, iført grønne cargobukser, grøn jakker/windbreaker med hue, lysegrå hættetrøje med hue og mørke sneakers eller træningssko. 

”Vores øvrige efterforskningsskridt i sagen har desværre ikke ført til, at personen er genkendt – og det er derfor, at vi nu går ud i offentligheden med billede og video i håb om, at der nogen, der genkender ham.” 

Henvendelse i sagen skal gå til telefon 114.