Politi beder om hjælp: Genkender du disse to mænd?

18/08/2021 13:59

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Fyns Politi beder om hjælp til ID af to røvere

Den 30. maj i år blev en borger på banegården i Odense truet til at udlevere sin mobiltelefon, som kort efter blev misbrugt til at købe Snickers chokolader for 200 kr for.

Der var to personer involveret i røveriet, der skete på OBC mellem kl. 19.34 og kl. 19.55. De beskrives som:

A: Mand, 15-20 år, mørk hudfarve, mørkt hår, kraftig af bygning. Iført sort cap ”Lake Elsinore Storm Yellow Eyes”, sort EA7 jakke, sorte bukser og sorte/røde kondisko med hvide såler med rød stribe under hælstykket.

A fulgtes med anden ung mand - B, som dog forholdt sig passivt i røveriforholdet. B beskrives som:

B: Mand, 15-20 år, mørkt hår, mørk hudfarve, spinkel af bygning, Iført sort jakke, sorte bukser og hvide sko.

Billederne her er begge af røver A:

  

Fyns Politi beder borgerne om hjælp til at identificerer de to personer. Ved man hvem de er, bedes man kontakte Fyns Politi på 114 

Selvom det er lidt tid siden at røveriet fandt sted, håber Fyns Politi alligevel at nogle kan hjælpe med navn på særligt røver A.

Efterforskningsleder Finn Wegner Petersen siger: ”Vi har set et par tilfælde af den her type små-røverier hen over sommeren, og det vil vi meget gerne have stoppet. For det første fordi det er dumt at gøre sig til røver for en håndfuld Snickers chokolader, men for det andet fordi det er helt urimeligt at udsætte andre sagesløse borgere for trusler på den her måde.”

Det er ikke nødvendigvis de samme røvere, som har været involveret i de forskellige episoder, der har været på OBC, men Fyns Politi vil gerne sende et klart signal om, at den her type opførsel er uacceptabel.