Person fundet død: Formentlig 16-årig mand

14/03/2022 19:40

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

En mand er mandag eftermiddag fundet død i vandet i Helsingør Nordhavn. Det er Nordsjællands Politis formodning, at der er tale om den 16-årige unge mand, som har været meldt savnet siden lørdag.

Mandag eftermiddag blev en mand fundet død i vandet i Helsingør Nordhavn i forbindelse med eftersøgningen af den 16-årige unge mand, som forsvandt natten til lørdag efter en bytur i Helsingør. 

Det er Nordsjællands Politis klare formodning, at den afdøde mand er identisk med den forsvundne 16-årige unge mand, men identiteten på den afdøde skal dog endeligt fastslås ved undersøgelser i den nære fremtid.

- Det er en dybt tragisk sag, hvor der på nuværende tidspunkt ikke er noget, som indikerer, at der skulle ligge en forbrydelse bag. Under eftersøgningen har utallige borgere bidraget med at dele efterlysningen og lede efter den savnede, ligesom vi har modtaget uvurderlig assistance fra flere samarbejdspartnere, og det vil vi gerne sige stort tak for, fortæller vicepolitiinspektør John Dyhrberg Christensen fra Nordsjællands Politi.

Under eftersøgningen har Nordsjællands Politi blandt andet fået assistance fra Århus Universitets vandstrømsforskere, Retsmedicinsk Institut på Syddansk Universitet, Søværnets Dykkertjeneste samt National Politihundetjeneste.

Idet Nordsjællands Politi betragter dødsfaldet som en tragisk hændelse, har politikredsen ikke yderligere kommentarer til sagen.

Medier og andre, som måtte have bragt billeder af den savnede person, opfordres til at fjerne disse af hensyn til de pårørende. 

De pårørende er underrettet.