Mand modtog mange sigtelser efter optrin mellem to mænd

21/02/2022 09:51

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Søndag klokken 00:35 observerede en patrulje, der kørte i Middelgade i Randers, et optrin mellem to mænd, hvor det så ud som om de var tæt på at komme i slagsmål.

Der var en ophidset stemning – særligt ved den ene part – en 33-årig mand fra Randers, som tydeligvis var den aggressive af de to, idet han både skubbede og tog halsgreb på den anden.

Betjentene tog hurtigt kontakt, og de fik den 33-årige fastholdt.

Han blev ved denne lejlighed sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet hans adfærd var egnet til at forstyrre den offentlige orden.

Det var den 33-årige ikke helt tilfreds med, så han rettede et kraftigt spark mod patruljevognen, der fik en større bule i den ene dør.

Dette kastede endnu en sigtelse af sig – denne gang for hærværk.

Han blev nu anholdt og forsøgt ilagt håndjern, idet hans adfærd stadig var udadreagerende og højrøstet, men det havde han ikke lyst til at medvirke til, og han satte sig fysisk til modværge i politiets forsøg på at foretage anholdelsen.

Det fik han dog ikke noget ud af – bortset fra en sigtelse for overtrædelse af straffelovens § 119, stk. 3 for at modsætte sig anholdelse.

Men den 33-årige var endnu ikke færdig med at hente sigtelser hjem mod sig, da han udtalte til én af betjentene, at så snart han fik håndjernene af, så ville han smadre betjenten.

Han blev den lejlighed sigtet for trusler mod en polititjenestemand.

Da patruljen til sidst fik den 33-årige frem til politiets detentioner, ville de tage håndjernene af ham, og med baggrund i hans adfærd så vidt, var betjentene forberedt på lidt af hvert.

Det viste sig nyttigt, idet den 33-årige umiddelbart efter han fik håndjernene af, slog ud med en knyttet næve mod ansigtet på én af betjentene.

Han ramte ikke, men fik nu nok en sigtelse – denne gang for forsøg på vold mod en tjenestemand.

Den 33-årige endte til sidst i detentionen i Aarhus, og han vil senere på dagen blive afhørt til de mange sigtelser, efter han er blevet afruset.