Mand efterlyses for røveri i Netto

09/02/2022 14:06

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Mand efterlyses for røveri i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at få identificeret en mand, der er mistænkt for at have begået et væbnet røveri mod Netto på Vesterbrogade 16 i Viborg den 8. februar 2022.

Ved 18.15-tiden tirsdag den 8. februar 2022 gik en maskeret mand ind i Netto på Vesterbrogade 16 i Viborg, hvor han ved at fremvise en kniv truede kasseekspedienten til at udlevere et kontantbeløb.

Butikkens videoovervågning viste, at gerningsmanden gik ind af indgangen og stillede sig i køen ved kassen, hvor han efterfølgende truede sig til pengene. Videoovervågningen viste, at gerningsmanden efter røveriet gik om på bagsiden af Netto-butikken og forlod stedet i retning mod vest.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningsbilleder fra butikken i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at få identificeret gerningsmanden.

Den eftersøgte gerningsmand beskrives som:

- Mand, 20-25 år, ca. 180-190 cm høj og spinkel af bygning.

- Han havde kort mørkt hår. Manden var iført en sort ansigtsmaskering, en sort jakke af mærket Nike og grå joggingbukser af mærket Nike, hvorpå der var en sort stribe ned langs buksebenet. På nederste højre bukseben var et sort mærke med hvide aftegninger. Han var yderligere iført sorte kondisko med hvide såler og hvide handsker.

- Han talte dansk uden accent.

Ring 114

Borgere der har oplysninger om gerningsmandens identitet eller opholdssted, bedes kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på tlf. 114.

Oplys gerne sagens journalnummer ved henvendelse: 4100-76313-00003-22

For yderligere kan pressen kontakte politikommissær hos lokalpolitiet i Viborg Peter Justesen på tlf. 51 72 12 39.