Makabert fund: Opdager nyfødt baby i fryser

17/12/2021 10:31

|

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Mest læste i dag

Darnell Jackson beskriver det forfærdelige øjeblik, han åbnede plastikposen og fandt død nyfødt baby.

To kvinder på 17 og 45 år er blevet anholdt, mistænkt for drab, efter at en nyfødt babys lig blev opdaget på en ejendom i Doncaster,

Butiksarbejder Darnell Jackson fortæller om sit rædselsfulde fund efter at have opdaget en nyfødt baby i en plastikpose

Darnell Jackson fortæller om det chokerende syn, der mødte ham, da han åbnede en plastikpose og opdagede en død nyfødt baby, som var blevet fundet i en fryser.

Butiksarbejder Darnell Jackson, 23 år, skyndte sig til et hus i Norman Crescent, Rossington, Doncaster på et tidspunkt mellem kl. 11.30 og 12:00.

Han havde fået besked af sin partner Carol Hirst, 28 år, at hun havde set babyen. Darnell fortæller, at han ville se for at sikre, at det ikke var en dukke.

Han fortæller: "Jeg tænkte at hun fortalte sandheden, men jeg var nødt til at gå og tjekke selv.

"Carol sagde til mig: 'Der er en død baby', og derefter lagde hun røret på.

En mordundersøgelse er i den forbindelse blevet åbnet af politiet i Doncaster

"Jeg to posen for at se, og jeg kunne med det samme se, at det var en død baby, da Carol og jeg lige havde fået vores egen lille pige, så jeg vidste, at der ikke var nogen tvivl. Barnet var i fosterstilling. Man kunne se at skindet var frossent, der var meget frost på benene.

"Jeg var chokeret og målløs. Jeg arbejder i det lokale supermarked Herons lige overfor vores hus, og jeg genkendte posen med det samme.

"Derefter gik jeg fra stedet da jeg ikke kunne blive i huset, og jeg fik en cigaret i haven for at berolige mine nerver. Jeg følte mig fysisk syg og ventede på, at politiet kom.

Carol siger: "Jeg var traumatiseret over det jeg havde set, og jeg var nødt til at komme hjem og se min egen baby, Ivy Marie Jackson."

To kvinder på 17 og 45 år er blevet anholdt mistænkt for mord, efter at en nyfødt babys lig blev opdaget på en ejendom i Doncaster.

South Yorkshire politibetjente blev kaldt til Norman Crescent, Rossington, klokken 12.15 torsdag sammen med ambulancetjenesten, men babyen blev erklæret død på stedet.

Det anholdte par er fortsat i politiets varetægt.