Kvinde gjorde forfærdeligt fund: Ubudne lodne gæster i bilen

05/01/2021 11:41

|

Lukas Jepsen

Foto: Cosi Andrew Costello/Facebook

Mest læste i dag

Det er meget muligt ganske dejligt at bo i varme Australien, men det er måske ikke altid lige sjovt. Hvert fald ikke når ens bil bliver overtaget af en kæmpe edderkop og dens hundredvis af unger.

Det var præcist det der skete for den australske kvinde Emmy. En af hendes facebookvenner har i et opslag på det sociale medie delt billeder af bilen med den uhyggelige ubudne gæst, samt historien om hvordan en skrækslagen Emmy efterfølgende ikke var i nærheden af sin bil i tre dage.

Emmy var ude at køre, ganske normalt, stille og roligt, da den kæmpestore brune edderkop kom til syne i forruden, og et sandt panikanfald ramte kvinden. Det lykkedes hende, på imponerende vis at holde overblikket i trafikken, og hun fik kørt bilen ind til siden, for derefter decideret at flygte fra bilen. Forståeligt nok!

Der skulle gå tre dage før kvinden igen overhovedet turde nærme sig bilen, men situationen var på ingen måde blevet bedre. Håbet om at edderkoppen havde pakket sammen og rejst var ikke gået i opfyldelse, i stedet havde indersiden af Emmys bil udviklet sig til en edderkoppefarm.

Spindelvæv og små baby-edderkopper fyldte nu bilen, og hvad endnu værre er; Den edderkop Emmy i første omgang opdagede i bilen er kendt for ikke at lave spindelvæv, hvilket altså betyder at bilen har indeholdt mindst en anden edderkoppeart, der bestemt ikke havde spildt tiden, de sidste tre dage.

Emmys ven skriver på Facebook at kvinden efterfølgende forsøgte at komme problemet til livs ved at bombarderer bilen med fluespray. Hvorvidt det virkede eller ej, melder historien intet om, men man må for Emmys skyld håbe.