Knivstikkeri: Politi søger vidner

06/08/2021 08:58

|

Christina Hansen

Shutterstock.com

Mest læste i dag

Politiet efterlyser vidner i sag om knivstikkeri

Midt- og Vestjyllands Politi har siden natten til torsdag efterforsket en sag, hvor en 22-årig mand døde efter at være blevet stukket med et stikvåben i Herning.

Nu efterlyser politiet vidner i sagen.

Har du været i den sydlige del af Herning midtby natten til torsdag mellem klokken 02 og 04, og har du set noget mistænkeligt, så vil Midt- og Vestjyllands Politi meget gerne høre fra dig på telefon 114.

Klokken 03 natten til torsdag ringede en 22-årig mand til alarmcentralen og fortalte, at han var blevet stukket i brystet.

Han blev kørt til behandling på sygehuset i Herning, men hans liv stod ikke til at redde.

Ifølge politiet tyder efterforskningen fortsat på, at der er tale om et internt opgør i en gruppe med relation til narkomiljøet i Herning. Det fortæller vicepolitiinspektør Kristian Larsen, der er stationsleder for lokalpolitiet i Herning.

Midt- og Vestjyllands Politi har i løbet af torsdag været massivt til stede i Herning.

Dele af midtbyen har været spærret af, ligesom Dronningens Boulevard kortvarigt var spærret. Også togtrafikken gennem Herning var midlertidigt indstillet.

De sidste afspærringer blev midt på eftermiddagen ophævet.

Politiet efterforsker fortsat intensivt og vil altså meget gerne høre fra vidner, der har observeret noget i løbet af natten, eller som har andre oplysninger, der kan hjælpe med opklaringen af sagen.

Politiet har telefonnummer: 114.