Indbrudstyv sad på græsset med computer og skærm

15/03/2022 12:21

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Indbrudstyv nåede ikke så langt

Mandag klokken 17.15 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 32-årig mand, der netop var kommet hjem til sit hus i Tranbjerg og havde konstateret, at der havde været indbrud, mens han havde været væk. En patrulje kørte til stedet og påbegyndte en gerningsstedsundersøgelse.

Mens patruljen var på stedet, kom mandens 32-årige hustru hjem og oplyste, at hun netop havde talt med en nabo, der kort forinden havde set en mistænkelig mand gå fra stedet med en Playstation i hænderne. Patruljen blev peget i den retning, som manden var gået, og kort efter fandt de en mand, der passede på signalementet, sidde på græsset med blandt andet en computer og en computerskærm.

Betjentene tog kontakt til den 25-årige mand, der var forpustet og virkede nervøs ved politiets tilstedeværelse. Under visitation blev han fundet i besiddelse af flere genstande, der ikke tilhørte ham.

Mens betjentene stod på stedet, blev de kontaktet af vagtcentralen, der netop havde fået en anmeldelse om et indbrud i en personbil, der holdt ikke så langt derfra. Anmelderen havde taget et billede af gerningsmanden, og det stemte overens med den 25-årige mand, som betjentene stod med.

Han blev derfor anholdt og sigtet for indbrud i villa og tyveri fra personbil. På vej ind i patruljebilen sendte han en svada i retningen af betjentene, og han fik derfor også en sigtelse for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.