Hulkende russiske soldater anklager Putin for at have dræbt børn i invasionen af Ukraine

16/03/2022 13:30

|

Christina Hansen

Foto: THE MIrror

Mest læste i dag

Hulkende russiske soldater slår Putin ned for at have dræbt børn i Ukraines invasion.


De tre soldater menes at være blevet skudt ned fra ukrainsk luftrum i sidste uge, før de fik chancen for at tale med journalister på Interfax Ukraine News Agency, hvor de opfordrede andre officerer til at lægge deres våben.

Russisk soldat undskylder til Ukraine for 'forræderisk invasion'

En hulkende russisk soldat smækkede Vladimir Putin verbalt for at have dræbt civile og børn i Ukraine.

En af soldaterne, Galkin Sergey Alekseevich, fortsatte med at undskylde for Ruslands handling i Ukraine.

Han sagde: "Jeg undskylder for mig selv, for mit hold til hvert hjem til hver gade til enhver borger i Ukraine, til de ældre, til kvinder, til børn for vores invasion af dette lande.

"Jeg undskylder på det kraftigste for vores forræderiske invasion."

Galkin Sergey Alekseevich undskyldte for russisk handling i Ukraine, da han hulkede foran kameraet

Alekseevich, 34, fortsatte med at tigge russiske styrker om at nedlægge våbnene og opfordrede Putin til at "holde op med at sende soldater" for at dræbe i Ukraine.

Forældre er blevet tvunget til at efterlade for-tidligt fødte børn på et hospital i den ukrainske by med omkring 350.000 mennesker, de er fanget med mad og vand som de nu er ved at løbe tør for, siger en rapporter ifølge The Mirror.

Forfærdelige scener med udbombede bygninger og gadekampe er blevet udspillet de seneste dage, mens den russiske hær beskyder byen, og de ukrainske indbyggere forbereder sig på at kæmpe til døden for at holde dem ude.

En udsigt fra området ved en beskadiget boligbygning, der blev ramt af et russisk angreb i Kiev,

Desperate forsøg er blevet gjort på at evakuere byen som en del af en humanitær korridor, men der er stadig omkring 350.000 mennesker inde i Mariupol med svindende ressourcer.

Og mens kampene raser, har folk ikke været i stand til at forlade hospitalet, siger Pavlo Kyrylenko, leder af det ukrainske militær i Donetsk-regionen.

Han hævdede også, at omkring 400 lokale beboere og 100 ansatte var blevet samlet som menneskelige skjolde og bliver holdt på hospitalet i det, han kaldte "forbrydelser mod menneskeheden".

"Det er umuligt at komme ud af hospitalet," skrev hr. Kyrylenko i et Telegram-indlæg. "De skyder hårdt, vi sidder i kælderen."