Hjælp politiet: Vidner søges til brand

07/06/2021 14:31

|

Redaktionen

Foto: Niclas Jessen

Mest læste i dag

Nordjyllands Politi søger nu efter vidner til en villabrand i Hadsund d. 4. juni 2021. Ring 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Branden, der opstod i tidsrummet mellem kl. 16.00 og 17.45 i en villa på Østergade i Hadsund, blev heldigvis hurtigt slukket. Ingen kom til skade i forbindelse med branden. 

Men der er, lyder det fra lederen af efterforskningen af branden, politikommissær Mikkel Brügmann, omstændigheder omkring brandens opståen på adressen, der gør, at politiet i øjeblikket undersøger sagen nærmere. 

”Og derfor søger vi særligt efter vidner, der har bemærket branden eller som har set personer omkring brandstedet særligt før branden – men selvfølgelig også under eller efter branden,” siger politikommissæren, der tilføjer, at hvis man set noget, eller har andre oplysninger i sagen, så skal man straks ringe til politiet på telefon 114.  

”Ring hellere en gang for meget end en for lidt.” 

Mobil politistation til stedet 

Samtidig oplyser Mikkel Brügmann, at Nordjyllands Politi har besluttet at rykke ud med den mobile politistation til området omkring brandstedet. Den vil fra i morgen, tirsdag d. 8. juni 2021, være at finde i krydset Østergade/Tværvej i tidsrummet fra kl. 10-13. 

”Her kan man også henvende sig, hvis man har oplysninger i sagen,” understreger Mikkel Brügmann, ligesom man også er velkommen til at rette henvendelse til personalet i den mobile politistation, hvis fredagens brand har givet anledning til utryghed, og man derfor har brug for at tale med politiet.  
 
Ellers skal oplysninger gå til politiet på 114.