Gruppe af unge kastede kanonslag efter levende dyr

23/11/2020 14:57

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En endnu ukendt gruppe kastede søndag aften kanonslag ind i en dyrefold med levende dyr

Fyns Politi modtog søndag aften en anmeldelse fra en bekymret borger i Tommerup, der kunne fortælle politiet at en gruppe unge kastede fyrværkeri efter dyr i en dyrefold.

Vidnet kunne høre høje brag i den mørke aften, i et område, hvor han vidste der var en dyrefold. Derfor besluttede manden at undersøge sagen selv, og da han nærmede sig dyrefolden, kunne han se en gruppe, formodentligt, unge mennesker, der hoppede ind i en personbil, og flygtede fra stedet.

Anmelder forfulgte selv gerningsmændene

Politiet blev tilkaldt, men anmelderen valgte selv at forfølge gerningsmændene og jagten gik ind på gruppen af uidentificerede gerningsmænd. Uidentificerede er gerningsmændene stadig, hvert fald lidt endnu.

Jagten sluttede nemlig med at politiet fandt en bil, uden chauffør eller passagerer. Politiet er dog ret overbeviste om, at det var personbilen der var blevet brugt under flugten, eftersom man i bilens bagagerummet fandt en kasse med kanonslag.

De mistænkte havde efterladt bilen, og siden stukket af, formegentlig til fods.

Eftersom bilen er fundet, skulle man tro det var et spørgsmål om tid før de mistænkte også er fundet, men det er ikke noget politiet har kommenteret på, ej heller vides det hvor kanonslagene kommer fra.