Genstande brugt til rambuktyveri: Politi efterlyser oplysninger

26/11/2021 13:56

|

Christina Hansen

Foto: Politiet

Mest læste i dag

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde frem til mærke og forhandler af en særlig økse samt de handsker der blev brugt af gerningsmændene i forbindelse med et rambuktyveri hos en smykkeforhandler på Skt. Clemens Torv i Aarhus.

Ved indbruddet, der skete tidligt tirsdag morgen omkring kl. 4.30, brugte gerningsmændene en konstrueret rambuk, som de skubbede ind i butiksruden med deres bil.

På den måde fik de adgang til butikken, hvorefter de i løbet af få minutter stjal ure og smykker for flere millioner kroner.

I forbindelse med tyveriet anvendte gerningsmændene økser til at slå hul i glasmontrerne.

De medbragte i alt fire økser, én med rød farve på og tre med mørke/sorte farver på.

De fik dog ikke alle økserne med derfra, så politiet er i besiddelse af én af økserne, som der nu offentliggøres billeder af i håb om, at nogen kan hjælpe med at finde ud af, hvilket mærke der er tale om, og hvor de eventuelt forhandles.

         

Østjyllands Politi vil også gerne have hjælp til at finde frem til mærke og forhandler af de handsker, gerningsmændene bar under tyveriet. Handskerne er i farverne sort/grå og kunne umiddelbart ligne nogle kraftige arbejdshandsker.Har man oplysninger om øksen eller handskerne, eller har man oplysninger om sagen i øvrigt, kan man ringe til Østjyllands Politi på telefon 114.