Familiefar tiltalt i chokerende sag: Indespærrede og tæskede familie i lejlighed i to år

07/01/2021 09:07

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 54-årig pakistansk mand kræves nu udvist som resultat af en usædvanlig grov sag om frihedsberøvelse, vold og voldtægt.

I over to år skulle den 54-årige mand have holdt sin familie, bestående af hans kone og tre børn, indespærret i familiens lejlighed i Valby.

Ifølge Ekstra Bladet står der i anklageskriftet at manden dagligt bankede sin kone, og mindst en gang om ugen voldtog hende, ved at true med en pistol. Ydermere skulle manden i et enkelt tilfælde stukket kvinden i armen med en kniv.

Som om det ikke var en grov nok sag i sig selv, så er manden også tiltalt for at have udøvet vold mod de tre børn, der ifølge Ekstra Bladet blandt andet blev ”kastet rundt i lejligheden”. De tre børn er henholdsvis tre, fem og ni år.

Ifølge Ekstra Bladet forbød manden fra starten af 2018 og indtil marts 2020 kvinden og børnene at forlade lejligheden, og han låste døren til lejligheden med flere hængelåse, og konen skulle ligeledes låse døren indefra, for derefter at aflevere nøglen gennem brevsprækken.

Nu håber Københavns Politis anklagemyndighed at få manden udvist, og ikke mindst en dom på fire års fængsel.

Retssagen starter den 11. januar ved Retten i Frederiksberg, hvor der er afsat otte retsdage til sagen, der ventes at få sin afgørelse den 10. februar.