Efter offentliggørelse af mistænkt: Flere gode vidner har henvendt sig

21/12/2020 16:39

|

Lukas Jepsen

Foto: Nordsjællands Politi

Mest læste i dag

I fredags offentliggjorde Nordsjællands Politi billede og navn på den mand der er mistænkt for at have dræbt Maria From Jakobsen, der stadig er sporløst forsvundet.

Det har tilsyneladende allerede gjort en forskel i politiets arbejde, at identiteten på hvad politiet formoder at være Maria From Jakobsens drabsmand er blevet afsløret.

Der er tale om den 44-årige præst Thomas Gotthard, der var Maria From Jakobsens samlever. Parret har to børn sammen.

Det er snart to måneder siden at 43-årige Maria forsvandt fra sit hjem, og hun er ikke blevet set siden, på trods af en ihærdig efterforskningsindsats fra politiet og flere store eftersøgninger.

Derfor bad politiet i fredags offentligheden om hjælp, specielt til at få fastlagt Thomas Gotthards færden efter Marias forsvinden.

” Vi har fået 30-40 henvendelser. De har ikke umiddelbart ført til et egentligt gennembrud i sagen, men vi har fået flere interessante henvendelser, som vi har arbejdet lidt på i weekenden og nu har lagt ind i vores opgaver,” – Udtaler efterforskningsleder fra Nordsjællands Politi, vicepolitiinspektør Lau Lauritzen ifølge B.T.

Der er ikke noget, der er for småt

Og om end henvendelserne ikke har været decideret afgørende i sagen, vil politiet stadig meget gerne høre fra borgere, der kunne have oplysninger i sagen.

” Vi vil fortsat meget gerne have flere henvendelser i sagen – der er ikke noget, der er for småt. Det er der virkelig ikke,”

Sagen kræver et enormt stykke arbejde fra politiet, da Maria endnu ikke er fundet, og man derfor ikke med sikkerhed overhovedet ved om hun er død.

” Det er en ret stor udfordring, hvis man har en sag, hvor man til syvende og sidst ikke 100 procent kan afvise, at hun ikke er død. Hvis man ikke finder hende, skal man udelukke alle andre ting,” – Siger efterforskningslederen.