Drab i dansk by: Politi søger overvågningsbilleder

09/03/2022 11:47

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Søges: Overvågningsbilleder af flugtbil efter drab i Odense

Fyns Politi efterlyser overvågningsbilleder fra virksomheder og private i forbindelse med drabet på en 19-årig mand natten til søndag den 27. februar 2022 i Odense. Politiet vil gerne have viden om en rød Toyota Aygo’s færden i dagen op til drabet. Bilen blev anvendt som flugtbil.

Drabet, hvor den 19-årige mand blev skudt, skete kl. 02:20 natten til søndag på p-pladsen ved KFC/Netto på Nyborgvej ved krydset Nyborgvej/Ejbygade. Efter drabet blev en rød stjålen Toyota Aygo brugt som flugtbil. 

Bilens færden i dagens op til drabet

Fyns Politi har en formodning om, at den røde Toyota Aygo allerede befandt sig i Odense-området i ugerne op til drabet. Bilen blev stjålet den 6. februar i Randers. På det tidspunkt havde den påmonteret danske nummerplader med reg.nr. BK46961. Den fik senere påmonteret et sæt stjålne tyske nummerplader, PIRS 1409, som blev stjålet i Haderslev natten mellem den 13. og 14. februar. 

Politiet beder derfor virksomheder og private i Odense undersøge, om de skulle have overvågningsbilleder/video af den stjålne røde Toyota Aygo – politiet er er særligt interesseret i bilens færden i dagene op til drabet, der som sagt skete den natten til søndag den 27. februar.

Mindre mørk bil efterlyses også

Kort efter flugten blev den røde Toyota Aygo fundet udbrændt på Grevelundsvej mellem Nyborgvej og Niels Bohrs Alle i Odense på en parkeringsplads ved et mindre skovområde. 
Vidner så efterfølgende en mindre mørk personbil forlade den afbrændte bil og køre i retning mod Niels Bohrs Alle.

Politi vil også gerne høre, om der er andre vidner, der har set den røde Aygo på vej til eller på p-pladsen, samt om nogen har set den mørke bil, der efterfølgende blev set forlade p-pladsen og køre i retning mod Niels Bohrs Allé meget tidligt søndag morgen – også her har eventuelle billeder fra nærliggende overvågningskameraer politiets interesse.

Oplysninger til Fyns Politi på telefon 114.