Danny blev overfaldet søndag morgen: Jeg passede bare mit arbejde

03/02/2021 15:54

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Man skulle ikke tro at en vejmand på arbejde tidligt søndag morgen skulle være i fare for overfald.

Det var dog desværre det 29-årige Danny Jensen blev udsat for, da han i søndags passede sit arbejde som vejmand, ved at sprede salt i det aarhusianske boligområde Trillegården – Det skriver B.T.

Her havde Danny læsset sin trillebøre med salt, som han i stille og roligt spredte på veje og fortov. Det fik en endnu ukendt gerningsmand dog sat en brat stopper for, da Danny Jensen klokken lidt i syv blev slået ned på åben gade.

”Jeg er ved en parkeringsplads i Trillegården, hvor jeg stiller min trillebør med salt og bevæger mig over mod et par biler. Mens jeg håndsalter, hører jeg pludselig en stemme, der siger: 'Har du nogen penge?” – Siger han til B.T.

Øjeblikket efter bliver Danny først ramt af et slag i ansigtet, så han falder ned på jorden, og efterfølgende yderligere slag i ansigtet og spark på kroppen.

”Jeg får fat i min pung og rækker den op, mens de sparker. De kigger i den, tager 2.000 kroner i kontanter og forsvinder så,” – Siger Danny, der har fået en hjernerystelse som resultat af overfaldet, for ikke at tale om det mentale chok.

”Jeg er dybt rystet, må jeg sige. Jeg passer mit arbejde og sørger for, at de her folk ikke falder på røven, og så skal jeg have tæsk for det! Det er langt over grænsen,”

Det er endnu ikke lykkes politiet at lokalisere gerningsmanden, men Danny lader sig ikke slå ud, og var allerede tilbage på arbejde mandag. Efter overfaldet er det blevet besluttet at vejmændene altid går to sammen.