Chokerende detaljer i sag om forsvunden kvinde: Gemte ligdele i offers hus

03/02/2021 11:51

|

Lukas Jepsen

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

Det er ikke engang en uge siden en 43-årig kvinde forsvandt, men nu formoder politiet allerede at have fundet kvinden og morderen.

Der er tale om en yderst grov og makaber sag. En 43-årig kvinde fra Malling syd for Aarhus blev sidst set torsdag aften, da hun fik fri fra sit arbejde på et plejecenter i Odder omkring klokken 23.30. Lørdag aften modtog kvindens arbejdsgiver en sygemelding over SMS, men politiet mener at kvinden allerede på dette tidspunkt var omkommet – Det skriver Ekstra Bladet.

Tirsdag formiddag blev politiet kontaktet af kvindens tidligere samlever, en 51-årig mand, der ville melde hende savnet. Allerede her ringede alarmklokkerne angiveligt hos Østjyllands Politi.

”Der var nogle omstændigheder omkring den anmeldelse, der gjorde, at vi på et meget tidligt tidspunkt anholdt manden, der nu er sigtet for manddrab,” - siger Michael Kjeldgaard, politiinspektør ved Østjyllands Politi.

Den 51-årige mand har nu allerede erkendt sig skyldig i drabet på kvinden, som han angiveligt kvalte til døde, og derefter parterede for at gemme forskellige ligdele både inden i, og udenfor huset.

Østjyllands Politi har oplyst at ligdelene er sent til retsmedicinske undersøgelser, for at bekræfte identiteten, men det synes at være en formalitet.

”På kvindens bopæl har vi fundet flere ligdele, der var forsøgt skjult både inde og ude. Ligdelene bliver i dag sendt til retsmedicinsk undersøgelse for endeligt at få bekræftet, at der er tale om den 43-årige kvinde, hvilket vi, på baggrund af vores efterforskning, mener, at der er stor sandsynlighed for,” – Udtaler Michael Kjeldgaard afsluttende.

I grundlovsforhør for lukkede døre, er den 51-årige mand nu blevet sigtet for drab og usømmelig omgang med lig.