Buschauffør sendt på hospitalet: Bad passager bruge mundbind og købe billet

05/02/2021 10:42

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En buschauffør blev torsdag eftermiddag overfaldt på jobbet i Tønder, efter han bad en passager om at bruge mundbind og købe en billet.

Der er nok efterhånden mange der er træt af at skulle bruge mundbind, næsten lige meget hvad man skal, men selvom de kan være ubehagelige, skal man have dem på når man vil køre med bus. Ligesom man også skal betale, når man vil køre med bussen.

Begge disse regler blev dog for meget for en passager, da han i stedet for at gøre som han blev bedt om, overfaldt en 71-årig buschauffør – Det skriver JydskeVestkysten.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog omkring klokken 14, en anmeldelse om et røveri ved Dagli’Brugsen i Højer. Her opdagede personale en mand der forsøgte at stjæle spiritus, ved at gemme det under tøjer.

Da han gik op for at betale, med kun en flaske i hånden, spurgte kassemedarbejderen indtil de andre flasker, og her startede balladen. Manden truede med at slå kassemedarbejderen, og tog derefter flasken med sprut fra kassebåndet, stak af, og blev set løbende fra stedet sammen med to andre mænd.

Ved 15-tiden var den så gal igen. Da de tre mænd forsøgte at tage bussen, og den ene ikke ville betale eller indrette sig. Det resulterede i at chaufføren blev både sparket og slået i hovedet, i sådan en grad, at han efterfølgende måtte på sygehuset.

”Buschaufføren havde gjort dem opmærksom på, at de skulle have mundbind på, og at man skal betale for at køre med en rutebil, og så er der en af dem, der er meget aggressiv over for ham,” - siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politiv, Ole Aamann.

På bare en time havde de tre mænd formået at gøre sig ekstremt upopulære hos Syd- og Sønderjyllands Politi, som nu søgte med lys og lygte efter de tre.

Godt en time efter overfaldet blev de tre mænd fanget, og politiet kunne konstatere at der vare tale om tre islændinge. To på 23 år, og en på 51, politiet oplyser dog ikke hvem der er skyldige i hvad.