Bro kollapset: Påkørt af kranbil

15/12/2020 14:54

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En gangbro ved Roskilde Universitet er kollapset efter at en kranbil er kørt ind i broen.

Der er ikke meget at være glad for ved diverse corona-restriktioner og nedlukninger, men lige i dette tilfælde, er det usandsynligt heldigt, at de studerende på Roskilde Universitet i stor grad er sendt hjem.

Det er det fordi en kranbil har påkørt en gangbro ved Roskilde Universitet. Det bekræfter vagtchef ved Midt- og Vestsjællands politi, Henrik Olsen overfor Ekstra Bladet – ” Broen er påkørt af en kran,”.

Kranfører kørt væk i ambulance

Netop på grund af den omfattende corona-nedlukning som Roskilde Universitet og stort set resten af Danmark er underlagt, har der heldigvis ikke været nogen meldinger om personskader, men chaufføren af kranbilen er ifølge et vidne blevet hentet og kørt væk i en ambulance.

Men på en ”normal” dag, hvor tusindvis af studerende og ansatte benytter gangbroen, kræver det ikke meget fantasi at forestille sig præcist hvor galt ulykken kunne være endt.

” Pludselig lød der en kæmpe brag. Jeg løb ud på altanen,” – Siger Elisabeth Nielsen, der bor lige ved siden af gangbroen til Ekstra Bladet og tilføjer.

” Jeg går over den bro flere gange om dagen med min hund. Det er jo helt vildt tilfældigt, når sådan noget sker,”

Ifølge Ekstra Bladet stikker kranen nu op igennem broen, der ligger i stumper og stykke på jorden.