Brandfolk med chokerende modbydelig opdagelse: To børn fundet halshugget i familietragedie

07/12/2020 12:37

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Brandfolk blev kaldt ud til et formodet gaslæk ved en ejendom i Lancaster nord for den amerikanske storby Los Angeles, men endte altså med at gøre en helt anden, og meget værre opdagelse.

Det var et fuldstændig tragisk og forfærdeligt syn der mødte brandfolkene da de mødte op på stedet, tidligt fredag morgen.

I to forskellige værelser fandt brandfolkene en 12-årig pige og en 13-årig dreng, begge afgået ved døden. Begge halshugget, med stiksår og kvæstelser mange steder på kroppen.

Ifølge det lokale medie ABC7 fandt politiet yderlige to børn i huset, som angiveligt ikke skulle være tilskadekomne, men alligevel er blevet sendt på hospitalet for at blive undersøgt.

En familietragedie

Selvsamme ABC7 beretter også, at politi allerede har foretaget en anholdelse, og sagen tegner til at være en sand familietragedie. Mediet fortæller nemlig, at den anholdte i sagen er børnenes far, en 34-årig mand.

Borgmesteren i byen Lancaster, Rex Parris har kommenteret på den voldsomme tragedie.

” Det var et ret brutalt syn” – Udtaler borgmesteren ifølge Los Angeles Times og fortsætter.

” Både landets og verdens sociale strukturer er blevet ødelagte, og vi er nu begyndt at se konsekvenserne. Jeg ser, at flere og flere folk føler sig desperate, og det kan kun have ét udfald,”

Den 34-åriges forsvarsadvokat har ligeledes udtalt sig om sagen, og fortæller at mandens bekendte er dybt rystede.

” Tænk på den rareste person, du kender, og gang det med fem. Han arbejdede så hårdt for at forsørge sig selv og familien. Desværre ved vi ikke nok om, hvad der er sket eller ikke sket,” – Siger forsvarsadvokaten.