Person er efterlyst: Nu har politiet fundet hans bil - Opdateret

27/11/2020 11:26

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

OPDATERET - Personen er fundet og efterlysningen er kaldt tilbage

En mand har siden torsdag været efterlyst og på trods af meget lidt offentlig information, har politiet udtrykt stor bekymring i sagen

Sydsjællands og Lolland-Falsters har natten til fredag offentliggjort en efterlysning af en mand fra Sorø, som sidst er set da han forlod sit hjem torsdag.

Den første udmelding fra politiet var meget kortfattet, og oplyste kun en efterlysning af manden og hans bil en sort Mercedes A180.

Nu er der så kommet en smule nyt i sagen. Politiet har nemlig fundet mandens bil, og det vækker bekymring hos ordensmagten.

Bilen blev fundet ved Næstvedvej i Sorø Sønderskov, og politiet har derfor nu igangsat en større undersøgelse af området.

En efterlysning er nu i gang i området med både politihunde og folk fra Beredskabsstyrelsen, og politiet har bedt borgere, der ellers gerne vil deltage i efterlysningen om at holde sig væk fra området, da deres tilstedeværelse kan ødelægge vigtige spor i sagen.

Hjælp politiet på afstand

På trods af opdagelsen af Mandens bil, har politiet stadig ikke offentliggjort særligt mange oplysninger i sagen.

Skulle man have informationer der kan hjælpe politiet i efterlysningen, kan man ringe politiet op på telefonnummer 1-1-4 eller 1-1-2, men man skal altså i øjeblikket ikke opsøge Sorø Sønderskov for at hjælpe med eftersøgningen.