Barnepiges skræmmende google-søgning inden drab på toårig pige

17/12/2020 10:54

|

Lukas Jepsen

Foto: Privat

Mest læste i dag

En sand skrækhistorie fra USA. En barnepige er sigtet for at have myrdet en toårig pige som hun passede.

Det kom som et totalt chok for alle involverede. Måske på nær den 29-årige kvinde der var barnepige for toårige Fallon Fridley fra Georgia i USA.

Kvinden havde passet den lille pige siden august, og de stakkels forældre der har været udsat for det fuldstændig tragiske tab, var i komplet chok over sigtelsen mod den 29-årige barnepige, da de på intet tidspunkt havde troet noget ondt om kvinden.

Den lille pige blev i tirsdags fundet livløs og derefter hastet på hospitalet, hvor lægerne dog hurtigt kunne drage den tragiske konklusion, at Fallon var død.

Barnepigen forklarede senere til politiet at den lille pige havde slået hovedet da hun faldt ned fra en rutsjebane, men efter en obduktion af Fallon, kunne læger og retsmedicinere hurtigt bekræfte at pigen ikke var død af et fald, men adskillige fatale skader.

”Hvilken type mennesker nyder at misbruge andre folks børn?”

Det fik hurtigt mistanken til at pege mod barnepigen, og da politiet så fik adgang til kvindens søgehistorik på Google, var man ikke længere i tvivl om hvem der skulle sigtes.

Ifølge mediet Metro, havde kvinden for inden Fallons tragiske dødsfald søgt på ” Hvad betyder det, at man pludselig har lyst til at tæske et barn, der ikke er dit?” og ” Hvilken type mennesker nyder at misbruge andre folks børn?”

Hvordan den 29-årige kvinde forholder sig til sagen, vides endnu ikke.