Bål og brand i byen: Politiet frygter pyroman på spil

24/02/2021 09:43

|

Redaktionen

Foto: Hovedstadens Beredskab

Mest læste i dag

Sent tirsdag aften måtte politi og brandvæsen rykke ud til flere brande på Nørrebro i København, og det mistænkes nu, at samme gerningsmand står bag flammerne.

Tirsdag aften blev en travl en af slagsen for Hovedstadens Beredskab, da de i løbet af dagens sidste timer måtte rykke ud til flere brande i et ’mindre geografisk område’ på Nørrebro – Det oplyste Hovedstadens Beredskab i et Twitteropslag.

Ifølge vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Stormer, måtte politi og beredskab hele fem gange i løbet af aftenen rykke ud til nye brande, og den korte tid mellem de fem brande samt de lille område de fandt sted i, har fået politiet til at mistænke en pyroman.

”Brandene er tæt på hinanden, så vi formoder, at det er en samme gerningsmand,” – udtalte vagtchefen til Ekstra Bladet og tilføjede:

”Vi leder efter personer, der kan have set noget. Det er klart, hvis man har set en med en benzindunk og en fakkel i hånden, så giver det anledning til mistanke,”

Vagtchefen fortæller desuden, at man på nuværende tidspunkt ikke ved hvad der er blevet brugt til at tænde de fem brande, og kan derfor endnu ikke sige om der findes en sammenhæng mellem dem.