Aggressiv mand i Bilka: 'Der må være noget du har glemt at betale for'

02/02/2022 15:31

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Tirsdag klokken 17.26 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra Bilka i Tilst, hvor flere medarbejdere forinden havde haft en kontrovers med en kunde, der ikke ville samarbejde.

En 20-årig kvindelig medarbejder havde stået ved butikkens scan-selv-område, da en mand var gået ud med en indkøbsvogn, der havde sat alarmen i gang.

Kvinden havde taget kontakt til manden og oplyst ham om, at der måtte være noget, han havde glemt at betale for.

Manden gik ind og betalte for nogle af varerne, og da han kom tilbage bad medarbejderen om at se hans kvittering.

Da han nægtede at vise denne, tilkaldte medarbejderen en vagt, mens hun holdt fast i mandens indkøbsvogn, og bad ham og hans familie blive på stedet.

Ifølge den 20-årige kvinde tog manden herefter fat i hendes tommelfinger og vred den så langt bagover, at hun var nødt til at slippe indkøbsvognen, hvorefter han hurtigt gik mod udgangen.

Kort efter ankom butiksvagten og han løb efter manden ud på parkeringspladsen.

Her fandt han frem til den bil, som manden havde sat sig ind i, der holdt parkeret baglæns i en bås.

Manden gassede herefter op og kørte frem mod butiksvagten, mens han svingede til venstre ud af parkeringsbåsen.

Butiksvagten har forklaret, at han måtte springe til side for ikke at blive ramt, men han blev alligevel ramt af det ene sidespejl.

Han har desuden forklaret, at en kvinde også var tæt på at blive ramt af bilen, da den kørte hurtig væk fra parkeringspladsen.

Østjyllands Politi har efterfølgende været i telefonisk kontakt med den 38-årige mand, der førte bilen, og han skal nu afhøres til sagen.