74-årig kvinde idømt 12 års fængsel og udvisning for groft mord

24/02/2021 15:04

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 74-årig russisktalende kvinde er netop blevet idømt 12 års fængsel, efterfulgt af udvisning, som straf for i 2017 at have dræbt sin danske mand.

Det skriver B.T.

Ifølge mediet startede sagen helt tilbage i februar måned i 2017, og begyndte mere eller mindre som resultat af et tilfælde.

Parrets ældste datter var nemlig død kort forinden anholdelsen af den 74-årige kvinde, men da datterens far, mordofferet, ikke var med til begravelsen, begyndte pårørende at undre sig. Derfor blev to betjente sendt ud til parrets lejlighed på Amager, og gjorde her et frygteligt fund.

Kvinden åbnede døren for politiet, der øjeblikkeligt bemærkede den lave temperatur i lejligheden. Da de trådte ind kunne de se en altandør længe havde stået åben, og derefter fandt de så den afdøde mand, og det har været et ubehageligt syn.

Ifølge B.T. havde manden på dette tidspunkt været død længe, da kroppen var i forrådnelse. Det er senere blevet konkluderet, at mandens dødsårsag var 14 stik i brystet med enten en nål eller kanyle, der resulterede i en kollapset lunge, og senere døden.

Det har kvinden så modtaget sin straf for nu, og det bliver til 12 år bag tremmer, og en efterfølgende udvisning af landet, til kvinden der har russisk statsborgerskab.