7-årig alvorligt forbrændt: Politi mistænker leg med ild

05/08/2021 14:30

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Fyns Politi: umiddelbart ligner det en ulykke

Fyns Politi mistænker, at leg med ild er årsagen til hændelsen, der skete i går eftermiddags, hvor en syv-årig dreng blev alvorligt forbrændt på et grønt område i Vollsmose i Odense.

På baggrund af de tekniske undersøgelser er det Fyns Politis umiddelbare formodning, at drengens brandskader er sket ved et uheld i forbindelse med leg med ild.

Da drengen ikke selv har kunnet forklare, hvad der er sket, har poltiet måtte vente på svar fra de tekniske undersøgelser samt forskellige vidners forklaringer. 

Politikommissær Morten Ravn-Christoffersen, der er efterforskningsleder på sagen, siger: "De foreløbige svar, vi har fået ind på de tekniske undersøgelser fra i går aftes, indikerer, at der med stor sandsynslighed er tale om en ulykke eller et uheld, som er sket i forbindelse med, at drengen har leget med noget ild.  Umiddelbart er der altså ikke noget, der tyder på en kriminel handling, men vi fortsætter naturligvis efterforskningen i håbet om, at vi kan blive endnu mere sikrer på hændelsesforløbet."

Fyns Politi har både haft  brandhunde og kriminalteknikere fra Rigspolitiet til at assistere med sporindsamling og analyse, og det er altså bl.a. på baggrund af resultaterne fra de undersøgelser, at Fyns Politi nu går ud. 

"Vi kommer med den her melding nu, fordi vi gerne vil undgå, at der er borgere i Vollsmose, som går og er utrygge uden grund, på baggrund af hændelsen i går," afslutter Morten Ravn-Christoffersen.

Drengen er stadig i kritisk tilstand og under behandling.