22-årig afsløret af sms-beskeder : Over to års fængsel

01/03/2021 12:06

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 22-årig mand er blevet idømt to år og tre måneders fængsel, for flere gange at have købt kokain, for derefter at sælge det videre igen.

En lettere spøjs sag fra Aarhus har netop nået sin afslutning, da en 22-årig mand er blevet idømt to år og tre måneders fængsel for salg af kokain – det skriver B.T.

Det er i sig selv måske ikke så usædvanligt, men måden det foregik på, hører man ikke om hver dag.

Den unge mand boede nemlig hjemme hos sin mor, og det var derfor også på denne adresse, at Østjyllands Politi i oktober foretog en ransagning, hvor en lang række bevismateriale blev indsamlet.

Ikke mindst en særlig ting, har været centralt i retssagen som bevismateriale. En mobiltelefon, hvorfra den unge mand har haft kontakt til både udbydere og kunder, og mobilen have angiveligt så mange sms’er at sagen hurtigt kunne afsluttes – ikke mindst fordi den 22-årige efter fundet af mobilen, indrømmede hele sin gøren, hvorefter han blev varetægtsfængslet.

I fredags blev sagen så afsluttet ved Retten i Aarhus, hvor manden blev idømt den ubetingede fængselsstraf, for at have købt kokain med henblik på videreoverdragelse.

Senioranklager Jakob Beyer har efterfølgende kommenteret sagen i en pressemeddelelse.

”På baggrund af efterforskernes grundige arbejde var der et solidt bevismateriale, og den 22-årige valgte da også at erkende alle forhold. Den dømte har distribueret hård narko gennem en længere periode, og jeg er tilfreds med, at retten idømte ham en længere fængselsstraf,”