21-årig mand udsat for chokerende mishandling: En person udvist

26/11/2020 11:49

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Tre mænd er dømt sammenlagt ni års fængsel og en udvisning, som resultat af grov vold mod den 21-årige

En 21-årig mand fra Horsens endte i en utroligt uheldig og voldsom sag, efter han lånte 20.000 kroner af en af de tre voldsmænd.

Da han ikke kunne betale pengene igen til den aftalte tid, mødte tre mænd gentagende gange op på den 21-åriges adresse, og tvang ham til at køre med de tre, til et øde sted hvor den voldsomme mishandling kunne begynde.

Den 21-årige fik i alt fire besøg at de yderst ubudne gæster, og for hvert besøg eskalerede den voldelige mishandling. Den første gang blev den 21-årige udsat for trusler og slag, både med knytnæve og genstande.

Ekstrem grov mishandling

Volden eskalerede altså fra gang til gang. Offeret blev tvunget til at afklæde sig, for derefter at modtage slag, spark og pisk.

Gerningsmændene skulle have stukket en pind op i offerets anus, bundet en hættetrøje stramt om halsen på ham, derefter fik han overrakt kanonslag i hænderne, som gerningsmændene truede med at tænde.

Som om det ikke var nok, blev offeret også brændt på hænderne med en lighter, og tildelt en dummebøde på 180.000, altså et beløb der er ni gange så højt som det lånte beløb.

De tre gerningsmænd der henholdsvis er 19, 20 og 24 år gamle, nægtede sig skyldig i anklagerne, men beviserne var overvældende.

Retten fandt den 21-årige mands forklaring for troværdig, og derudover var der både messenger-beskeder, DNA-beviser og lægeundersøgelser, der understøttede offerets forklaring.  

Derfor er alle tre gerningsmænd nu fundet skyldige i alle anklager. Den 19-årige idømmes tre år og seksmåneders fængsel, den 20-årige, tre år og tre måneder, og den 24-årige, der kun havde deltaget i to af de i alt fire episoder, blev idømt to år og seks måneders fængsel og er derudover en udvisning af landet for bestandigt.