20-årig efterlyses: Livsfarligt angreb mod 18-årig

10/12/2021 13:42

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En 20-årig mand efterlyses som mistænkt for et livsfarligt angreb med knive over for en 18-årig mand ved Holbæk station lørdag den 13. november 2021 om eftermiddagen.

Et vidne efterlyses i samme anledning.

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 20-årige Deyaa Alhamdo Alhasan, der er mistænkt i en sag om et livsfarligt angreb med kniv over for en 18-årig mand ved Holbæk togstation lørdag den 13. november 2021 kl. ca. 16.25. Offeret slap uskadt fra overfaldet.

Den eftersøgte blev den pågældende lørdag anholdt på Holbæk station i et tilbageholdt tog, hvor politiet også fandt to knive, som han havde gemt i toget. Politiet løslod ham efter sigtelse og afhøring i forbindelse med overtrædelse af knivloven, hvilket var mistankegrundlaget mod ham på daværende tidspunkt.

Politiet har efterfølgende efterforsket slagsmålet på forpladsen ved Holbæk togstation og herunder indhentet diverse videoovervågning fra forskellige steder ved stationsområdet. Gennemgang af overvågningsmaterialet har givet politiet grundlag for nu at mistænke den 20-årige for et livsfarligt angreb på den 18-årige.

I anledning af den nye, alvorlige sag om angrebet på den 18-årige har politiet indtil videre forgæves ledt efter den 20-årige relevante steder primært i Holbæk kommune med henblik på anholdelse og afhøring til sagen.

Download foto af den mistænkte, som ses iført overtøjet på gerningstidspunktet.

Vidne efterlyses

Efter angrebet flygtede den efterlyste og skubbede herunder et vidne omkuld. Politiet har ikke fået sikret sig oplysninger om vidnet i forbindelse med det akutte politiarbejde på stationsområdet.

Vidnet beskrives som en mand, ca. 60 år, lyst hår, bærer briller og var den lørdag iført en mørk jakke, lyst halstørklæde, lys trøje og mørke bukser. Vidnet medbragte en sort rygsæk med grå bund.

Oplysninger til Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med det efterlyste vidne og eventuelle øvrige vidner for at kunne afhøre dem til sagen, ligesom politiet også gerne vil have oplysninger om den 20-årige eller hans opholdssted, så han kan blive anholdt til sagen.

Den 20-årige skønnes ikke farlig for andre, og oplysninger om ham eller hans opholdssted gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller via nærmeste politi på tlf. 114.