17.000 danskere forgyldes

07/10/2021 11:46

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Hvis du er ansat i Bestseller, så kan du glæde dig ekstra meget til din lønseddel i november måned.

Virksomheden oplyser nemlig at koncernens godt 17.000 medarbejdere får en ekstra anderkendelse i november måned.

I en pressemeddelelse skriver Bestseller at de ansatte belønnes med en ekstra månedsløn i november.

Det sker som en anerkendelse af den store holdindsats medarbejdere har lagt i at få virksomheden igennem en udfordrende periode og et bemærkelsesværdigt år, her hentydes selvfølgelig til Covid-19.

Når de ansatte i BESTSELLER tjekker deres lønseddel i november, vil de se, at der går en del mere ind på kontoen end normalt. BESTSELLER belønner nemlig medarbejderne med en ekstra månedsløn.

Det sker efter halvandet år med pandemi og nedlukninger, som har udfordret virksomheden. Det kommende årsregnskab vidner dog om en holdindsats, hvor medarbejderne har formået og bidraget til, at den danske virksomhed er kommet stærkt igen efter et bemærkelsesværdigt år.

"Vi har unægtelig været igennem nogle udfordrende måneder, men vi kan se, vi har kæmpet os stærkt tilbage. Det har alle en kæmpestor andel i, og det vil vi gerne anerkende. Og gøre det med en markant belønning. Vi er i den grad taknemmelige for, at vi står, hvor vi står nu," siger Anders Holch Povlsen, ejer af og direktør i BESTSELLER.

I alt uddeler BESTSELLER godt 300 mio. kroner til de ansatte i forbindelse med den ekstraordinære bonus.

"Det har været en fælles indsats, hvor alle har medvirket til at gøre en forskel i det seneste år. Derfor får alle kolleger en anerkendelse – uanset om man er designer, butiksansat, IT-ekspert eller arbejder med logistik. Alle har del i det, vi har leveret i en helt ekstraordinær periode, og det vil vi gerne hylde," uddyber Anders Holch Povlsen.