Vilde anklager: ’Justin Timberlake har skabt sin karriere på slutshaming’

09/02/2021 12:58

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

I forbindelse med en nyudgivet dokumentar om Britney Spears, er der blevet skudt voldsomme beskyldninger afsted, med den ekstremt populære sanger Justin Timberlake, der i en periode var kærester med Spears.

Bølgerne går af og til højt, når det kommer til parforhold og brud hos superstjernepar.

Og et superstjernepar må man i den grad sige, at Britney Spears og Justin Timberlake var, da parret i tre år var kærester, indtil 2002, hvor de gik fra hinanden. Ifølge Timberlake fordi Britney Spears var lidt for glad for andre mænd – Det skriver Ekstra Bladet.

I en ny dokumentar om Britney Spears, ved navn ’Framing Britney Spears’, om hendes storhedstid og fald, er Justin Timberlake blevet beskrevet som en ganske ubehagelig ekskæreste. Han beskyldes blandt andet for at have skabt sin meget store og succesfulde karriere, ved at ’slutshame’ ekskæresten.

Om hele Justin Timberlakes karriere er bygget på slutshaming eller ej, må være op til den enkelte at afgøre, men efter offentliggørelsen af dokumentaren, er mange Britney Spears-fans hvert fald ikke i tvivl.

”Jeg ser 'Framing Britney Spears', og jeg sagde det for 20 år siden, og nu siger jeg det igen ... Justin Timberlake er skrald. Uheldigvis er han en hvid, hetro mand, som fortsat vil få billiget sit pis,” – Lyder det fra en bruger på sociale medier, mens en anden tilføjer:

”Ser denne Britney-dokumentar, og JA, i 2021 anerkender vi, at Justin Timberlake lancerede sin karriere på at 'slutshame' Britney. Han har fuldstændig kapitaliseret deres private forhold. Røvhul,”

Justin Timberlake har ikke selv kommenteret på dokumentaren, og spørgsmålet er om han overhovedet kommer til det. Den 40-årige hitmager har nemlig siden 2012 været gift med skuespiller Jessica Biel, som han har to børn med.