'Vild med dans'-stjerne rager store summer til sig: Her er beløbet

16/08/2023 18:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix
Pengene vælter ind hos den evigt populære danser.

Mest læste i dag

Den erfarne deltager fra 'Vild med dans', Mads Vad, har for nylig helt sikkert udført en sejrsdans.

Ikke så lang tid siden solgte den 38-årige danser og hans kone, Nana Strand, deres lejlighed i Århus og sikrede sig derved en betydelig sum penge.

Dette blev rapporteret af Se og Hør.

Den nye ejer af lejligheden fik nøglerne til parrets tidligere hjem i hjertet af Aarhus overdraget den 1. august og betalte derfor 5.999.999 kroner for den 112 kvadratmeter store drømmebolig.

Mads Vad kan nu begynde at overveje muligheden for at investere flere penge i sin danseskole.

Han kan potentielt høste en fortjeneste på halvanden million kroner fra ejendomshandlen, da købsprisen i sin tid var 4.500.000 kroner.

Ægteparret og deres søn Xander har dog allerede fået deres navn sat på en ny postkasse i området.

Siden lejligheden kom på markedet, er den lille familie flyttet til Egå ved Aarhus, hvor altanen og opgangen er blevet udskiftet med en grøn have og havudsigt.

De har anskaffet sig deres nye hjem for 8.8 millioner kroner.

Mads Vad er kendt af den danske befolkning som en af de mest erfarne dansere i 'Vild med dans', hvor han først deltog i 2006.

I løbet af de mange år har han opnået to sejre: først med vejrværten Cecilie Hother og senere med bordtennisspilleren Mie Skov.

Mads Vad deltog ikke i sidste års sæson af det populære TV2-program, og det er stadig uklart, om han vil vende tilbage til det ikoniske dansegulv til den kommende 20-års jubilæumssæson, der snart begynder til efteråret.