‘Vild med dans’-stjerne kritiserer Mette Frederiksen: Klap i

16/10/2023 08:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
“Det er vanrøgt. Det er sindssygt” lyder meldingen til statsministeren

Mest læste i dag

Mattias Hundebøll bærer adskillige titler, hvoraf han med stolthed kan fremhæve sin rolle som tv-vært, deltager i "Vild med dans" og naturligvis som forsanger i rockbandet Rock Hard Power Spray. Ikke desto mindre er hans mest stolte position i livet som en kærlig far. For at understrege dette behøver han blot at fjerne sin skjorte og fremvise sin tatovering med ordet "far" tatoveret på brystet.

Hvis der skulle være nogen tvivl, er hans mest dyrebare engagement som far. Når det kommer til det, vil han uden tøven smide trøjen og vise sin tatovering med ordet "far" tatoveret på brystet.

Hvis der er én ting, der kan få den rockende musiker til at koge over, er det uretfærdig behandling af børnenes liv og forhold. Dette kom tydeligt til udtryk i weekenden, da statsminister Mette Frederiksen atter bragte emnet "samfundskontrakt" op i debatten.

I den forbindelse gik Hundebøll til de sociale medier og sendte en klar og utvetydig besked til "børnenes statsminister."

- Hvis jeg skal leve op til min samfundskontrakt og yde fuldtidsengagement for vores velfærdsstat, hvilket jeg allerede gør ved at betale topskat i mange år, så bør I også sørge for ordentlige forhold for vores børn, erklærede en tydeligvis frustreret Hundebøll i en video på sin Instagram-profil. I teksten tilføjede han: "Jeg mener, at hun bør tænke over sine udtalelser og måske endda forsøge at gøre en reel forskel for alle de børn, der udgør vores fremtid."

Som far til tre børn - Carl-Egon på otte år, Ejner Bob på fem år og Soleima på et år - er den 41-årige Mattias velbekendt med livet i børneinstitutionerne. De høje arbejdsbyrder i systemet bekymrer derfor den tidligere deltager i "Vild med dans," og han mener, at politikernes brud på aftaler går ud over børn og unge.

- Vores vuggestuer og børnehaver lider under mangel på ressourcer. Personalemangel er udbredt. De normeringer, som vi krævede for 1700 dage siden, er nærmest forsvundet. Vores skoler er i forfald, og besparelserne fortsætter. Børn bliver kastet ind i skolesystemet som femårige, og det er forsømmelse. Det er ganske enkelt uacceptabelt, udtaler rockstjernen.