Vild med dans-partnere efter afsløring: ”Vi er Singler”

02/11/2020 10:58

|

Lukas Jepsen

Foto: TV2

Mest læste i dag

Det er ikke kun i Vild med dans-studiet at der er kemi mellem Mie Moltke og Wafande, det afslører sangeren nu, efter de to sammen kørte til hans lejlighed i Hellerup.

Måske er dette ikke kun på dansegulvet, at forholdet mellem Mie Moltke og Wafande er mere hedt en de fleste.

Efter fredagens afsnit af Vild med dans kørte Mie med til Wafandes lejlighed, men sangeren siger altså at der ikke er noget mere mellem de to.

”Vi er rigtig gode venner, det er dejligt” udtaler Wafande med et smil.

Det ville ellers ikke være første gang Mie Moltke falder for en dansepartner. Efter at have danset med skuespilleren Lai Yde i Vild Med Dans i 2007, blev dansen hurtigt mere alvorlig end det, og de fik i 2011 deres søn Milo.

Efter at have medvirket i tv-programmet ”Sex, Lai og Mie” i 2015, gik parret dog fra hinanden, og døren blev åbnet for nye romancer for Mie.

Så hedt er det efter sigende endnu ikke blevet mellem Mie og Wafande, men den pensionerede sanger holder muligheden åben ”Vi er singler” siger han.

Spørgsmålet er, om de to ”gode venner” udvikler sig til mere end det, med al den tid de nu bruger sammen. Tilsyneladende både i og uden for arbejdstiden ses de to nu meget, og måske Mie finder endnu en flamme i de svedige Vild Med Dans-studier.