Udskyder koncerter: Bruce Springsteen ramt af sygdom

14/03/2023 08:04

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Stjernen har udskudt tre koncerter på under én uge.

Bruce Springsten, som de fleste kender som manden, der står bag kæmpehittet "Born In The USA", skulle i dag, tirsdag den 14. marts, have optrådt i Albany, New York. Men nu har han udskudt - igen.

Udskydningen sker på grund af helbredsproblemer.

- På grund af sygdom må Bruce Springsteen og the E Street Band udskyde koncerten i MVP Arena i Albany på tirsdag den 14. marts. Vi arbejder på at finde en ny dato, så behold jeres billetter, for de gælder til den næste koncert, skriver rockstjernen på sin Twitter-profil.

Ifølge guitaristen i E Street Band, Steven van Zandt, er der heldigvis ikke er tale om alvorlig sygdom.

- Der er ingen grund til at være bekymret eller bange. Det er ikke noget alvorligt. Blot noget forbigående. Vi er snart tilbage for fuld styrke igen, skriver han på det sociale medie.

De første siden 2017

Albany, New York skulle have været det 17. stop på The Boss og hans E Street Bands internationale turné, som begyndte den 1. februar i Tampa, Florida.

- Disse 2023 datoer, vil være de første livekoncerter for Bruce Springsteen and The E Street Band siden de afsluttede deres 14 måneder lange, verdensomspændende ’The River Tour’ i Australien i februar 2017. ’The River Tour’ blev udråbt som “top global tour” i 2016 af både Billboard og Pollstar, skriver Live Nation.