TV 2-kendis blev indlagt med mavesmerter: Nu er der nyt

10/05/2023 15:15

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock.com
Mie Madsen fra "Kærlighed hvor kragerne vender" kommer nu med en update, efter hun i sidste måned blev indlagt med voldsomme mavesmerter.

Mest læste i dag

Danskerne er faldet pladask for "Kærlighed hvor kragerne vender".

Programmet omhandler det at finde en kæreste helt ude, hvor kragerne vender. Og i formatet stifter man blandt andet bekendtskab med Mie Madsen.

Selv samme Mie Madsen kunne i sidste måned dele den triste nyhed om, at hun var blevet hun ramt af så voldsomme smerter, at hun måtte indlægges på hospitalet.

Det fortalte hun i et opslag på Instagram ifølge Dagens.dk.

Turen var dog ikke var en dans på roser. For midt på afdelingen endte den uge mor med at besvime uden nogen former for hjælp fra de ansatte, fordi "der var mange andre foran hende".

- Jeg går ud og nævner det for personalet i afdelingen, her bliver jeg mødt med: “der skal nok snart komme en, men der er mange andre end dig, har du ikke en der kan komme og kigge efter dig”, skrev Mie i opslaget og fortsatte:

- Jeg var i chok! Og gik grædende derfra uden at svare! Jeg ved de havde travlt, og jeg ved de var pressede! Og jeg er helt med på, at mere akutte situationer skal tilses før mig, alt jeg bad om var blot noget smertestillende i ventetiden…

Nu er der nyt

Efter en måneds tid er hendes forløb på hospitalet nu afsluttet, og det har fået TV 2-kendissen til at komme med en update på Instagram.

- Så er der en update på sygdom og smerter - test og undersøgelser… Intet nyt er godt nyt…
Eller er det? Jeg er blevet undersøgt i hoved og røv - ikke bogstaveligt talt, men næsten. Og der er umiddelbart intet at finde. Hvilket jo er godt! Kan man sige, skriver hun og fortsætter:

- Men det giver mig ingen årsag til mine pludselige mavesmerter, som indtil nu er kommet igen med jævne mellemrum.

Du kan se og læse opslaget herunder.