Trist Jakob Kjeldberg i stor sorg

25/10/2023 12:06

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
TV-værten er i stor sorg.

Mest læste i dag

TV-værten Jakob Kjeldberg har i lang tid haft en fremtrædende plads i danskernes bevidsthed, når han hver mandag står i spidsen for Robinson Ekspeditionen og imponerer os.

Men bag hans dynamiske og sprudlende offentlige fremtoning har der i de senere år været en mørk skygge, nemlig hans fars kamp mod Parkinsons sygdom.

Tirsdag sagde Jakob Kjeldberg og hans familie et endeligt farvel til deres far og bedstefar, en mand, som Jakobs bror, Peter Kjeldberg, beskrev som "et imponerende individ med et hjerte af guld".

Jakob Kjeldberg delte sin taknemmelighed på Instagram med ordene "Tak for alt, farmand," og han delte samtidig sin brors rørende Facebook-opslag om deres fars bortgang.

Men sorgen over tabet har ikke været den eneste udfordring, som Jakob Kjeldberg har skullet håndtere. I et tidligere interview med Ekstra Bladet afslørede han, hvordan coronapandemien havde forværret situationen, idet han ikke havde haft mulighed for at besøge sine forældre i Holstebro i et helt år på grund af nedlukningen. Hans far havde kæmpet mod Parkinsons sygdom i mange år, og hans mor havde overvundet en alvorlig kræftsygdom.

Jakob Kjeldberg har ikke skjult, hvor svært det har været at være væk fra sine forældre i så lang tid, især når de begge har kæmpet med alvorlige helbredsproblemer.

På redaktionen sender vi vores varmeste tanker til alle de pårørende i denne vanskelige tid.