Trist besked fra Dennis Knudsen

21/09/2023 17:04

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Dennis Knudsen støder på udfordringer i øjeblikket.

Mest læste i dag

Dennis Knudsen har i den seneste periode været omdiskuteret af forskellige årsager. Dette skyldes, at for omkring en måned siden mistede han besindelsen og valgte at fjerne en bom for at komme om bord på den sidste aftenfærge fra Molslinjens færgehavn i Aarhus til Sjællands Odde.

Som en konsekvens af denne episode har han fået sin dyre Audi Q7, der koster 1,2 millioner kroner, beslaglagt, og han har også fået frataget sit kørekort.

Ikke desto mindre formåede den kendte stylist at lægge sine bekymringer til side onsdag aften, da der var premiere på Netflix-filmen 'Ehrengard - Forførelsens kunst', som han har arbejdet på i cirka tre måneder.

På premieren var der især fokus på Dronning Margrethe, der havde været ansvarlig for scenografien og kostumerne, samt instruktøren Bille August, der trak al opmærksomheden.

Imidlertid udtrykte Dennis Knudsen sin skuffelse over, at han ikke blev inviteret til premieren i en Instagram-opdatering. Han sammenlignede situationen med en situation fra folkeskolen, hvor de mindre populære børn ikke blev inviteret til klassens fest:

"I går aftes var der premiere på deres film i samarbejde med SF Film og Netflix, og her står vi faktisk som et helt filmhold og er meget kede af og skuffede over, at vi ikke blev inviteret til premieren," skrev han.

Han påpegede, at alle de mennesker, der havde arbejdet på filmen, undtagen nogle fra kostume- og scenografiholdet, ikke blev inviteret, og han beskrev situationen som ydmygende.

Til trods for dette understregede Dennis Knudsen også, at det havde været en ære for ham at arbejde på filmen.