Skuespiller trækker sig efter beskyldninger om kannibalisme: Jeg vil skære dine tæer af

14/01/2021 12:50

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Tidligere på ugen blev der på sociale medier delt billeder af samtaler mellem skuespilleren Armie Hammer og en kvinde han angiveligt skulle have en affære med.

Som Hollywood-skuespiller skal man sikkert høre på lidt af hvert, men det må være de færreste der har oplevet den form for rygter om deres person, som Armie Hammer har.

Den 34-årige skuespiller, der måske er bedst kendt for sin rolle i ”The Social Network” er havnet i en lettere bizar rygtemølle, der nu allerede har fået konsekvenser for hans karriere.

Beskederne der er blev delt på sociale medier, kommer fra en bruger med navnet ”houseofeffie” har lagt billeder af hvad der angiveligt er en skriftlig samtale mellem de to, hvor skuespilleren udtrykker et meget klar ønske om at være dominerende seksuelt.

Noget han ifølge SE og HØR tidligere har delt med offentligheden i et interview med Playboy fra 2013 – ”Jeg kunne godt lide det med at tage fat i nakken og holde i håret og sådan noget,”

Det er dog ikke helt i samme spor de nye påståede beskeder fra Hammer kører i.

”Jeg er 100 procent kannibal. Jeg vil æde dig”, ”Jeg vil drikke dit blod,” – Sådan lyder bare et par af beskederne Hammer angiveligt skulle have sent.

”Vil du være min ejendel til den dag, du dør? Hvis jeg ville skære dine tæer af, og beholde dem i min lomme, så jeg altid havde en del af dig i min besiddelse?”

Armie Hammer har selv afvist alle beskyldningerne og kaldt beskederne falske, men han har alligevel valgt at tage konsekvensen er den vilde spekulation.

”Jeg gider ikke kommentere på de her åndssvage beskyldninger, men set i lyset af de her ondskabsfulde og falske online beskyldninger mod mig, så kan jeg ikke med god samvittighed forlade mine børn i fire måneder for at optage en film. Lionsgate (filmselskabet, red.) støtter mig i denne beslutning, og det er jeg taknemmelig for,”