’Sex and the City ’-Stjerne undskylder: Skød efter hjemløse katte

07/02/2021 17:54

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Jason Lewis fra det populære tv-show blev træt af hjemløse katte i haven, og besluttede sig derfor for at gøre noget ved det.

Hele den uheldige sag, startede for 49-årige Jason Lewis da det amerikanske medie TMZ kom i besiddelse af en video, hvori den kendte skuespiller skyder efter katte på sin grund.

Ifølge SE og HØR døde en af Jason Lewis’ naboer i december, og det er denne nabos katte, der nu spankulerer rundt i området. Tilsyneladende var de så forstyrrende for skuespilleren, at han valgte at hive riflen frem, hvilket blev filmet af en anden nabo.

Efter offentliggørelsen af den ikke så heldige video, har Jason Lewis selv forklaret sig over for TMZ. Han forklarer at våbenet var ladt med ris, og ikke patroner.

Samtidig fortæller han, at intentionen ikke var at ramme kattene, men blot skyde i nærheden af dem, for at skræmme væk.

”Alle der kender mig, ved at jeg elsker dyr. Jeg har i flere måneder prøvet på at samarbejde med den person, som kommer i mit kvarter og fodrer en stor gruppe vilde katte, at de kan få et nyt sted at bo” – siger han og fortsætter:

”Jeg tog en forkert beslutning ved at skyde riskorn ned i jorden, for at skræmme dem med lyden og jage dem væk. Til fælles dyreelskere, som er skuffede, undskylder jeg,”