Sanne Salomonsen om store tab: Ved de slet ikke at vi er her?

01/12/2020 12:32

|

Lukas Jepsen

Sanne Salomonsen / Instagram

Mest læste i dag

Den danske rockmama har lidt store økonomiske tab under coronakrisen, og nu undres hun over den manglende politiske støtte.
Sanne Salomonsen har som så mange andre mistet rigtig meget på grund af coronaepidemien, og hun undrer sig nu over, hvor støtten og opmærksomheden fra politikerne er at finde.

Salomonsen har nemlig tabt rigtig mange penge over det sidste års tid. I regnskabsåret der løb fra juni 2019 til samme måned i 2020, var bruttofortjenesten på lige under 2 millioner kroner, hvilket umiddelbart ikke lyder så dårligt. Men sat op mod året forinden, blegner tallene lige pludselig en smule.

Forskellen i bruttofortjenesten på de to år er nemlig næsten 3 millioner kroner, som Sanne altså ikke har kunne tjene.

Om der for alvor er pres på pengepungen hos sangerinden vides ikke, men Salomonsen her hvert fald valgt at sælge ud af sin garderobe, og har derudover tidligere på året også valgt at sætte sin gård til salg.

Nu har Sanne så valgt at dele sin situation med offentligheden, og sætte ord på sin frustration.

Har de slet ikke lagt mærke til, at vi er her?

”Helt ærligt, når nogen har brug for, at der skal stilles op til velgørenhed, så er vi altid de første til at gøre det, fordi vi er så privilegerede mennesker, der arbejder med noget vi elsker. Har de slet ikke lagt mærke til, at vi er her?,” – Udtaler hun ifølge B.T om den manglende støtte fra politikerne.

”Det er svært at miste så mange penge, som jeg har mistet ved mine jobs og så se alle andre få hjælp,” – Siger hun i kritik af den manglende økonomiske støtte fra politisk hold.