Rasmus Bjerg taler ud: ’Det var frygteligt

22/02/2021 10:53

|

Redaktionen

Foto: Rasmus Bjerg/Instagram

Mest læste i dag

Den landskendte skuespiller, sanger og entertainer Rasmus Bjerg har afsløret hvordan det var, at være vært for sidste års Melodi Gran Prix.

Det blev ikke til den oplevelse, Rasmus Bjerg sidste år havde håbet på, da han var medvært på Melodi Gran Prix.

Som så evigt mange andre underholdningsarrangementer sidste år, måtte Melodi Gran Prix lade showet udspille sig i et ganske tomt Royal Arena – og det var ifølge Rasmus Bjerg, ikke en god oplevelse.

Sammen med Hella Joof skulle Rasmus Bjerg styre showets gang, men det manglende festglade og jublende publikum, gjorde showet til noget helt andet – Det fortæller han til Radio4.

”Vi måtte ikke tale om elefanten i rummet, det var det mest syrede. Vi måtte ikke snakke om det. Fuck mand … det var krisestyring på højeste niveau,” – fortæller han til radioprogrammet og tilføjer:

”Det var frygteligt, synes jeg. Virkelig forfærdeligt. Og alle var tavse bagefter. Ikke engang chefen kom og sagde 'tak for i aften',”

Desværre er coronasituationen ikke blevet så meget bedre, at årets show kan nydes af tilskuere live, og spørgsmålet er derfor om DR har taget ved lære at sidste års oplevelse, så oplevelsen ikke bliver helt så ’frygteligt’, for dette års værter, Martin Brygmann og Tina Müller. Årets Melodi Gran Prix bliver afholdt 6. marts, og kan ses på DR 1.