Popstjerne fortæller om nedtur: "Måske skulle jeg prøve heroin"

26/01/2021 11:19

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Der er garanteret rigtig mange mennesker der kender det, at være træt af det hele, mangle overskud og overblik og bare ville væk. Det er midlertidigt nok ikke så mange der har fået den tanke Lily Allen gjorde.

Den populære britiske popsanger har været lidt af hvert igennem, ikke mindst en kæmpe nedtur, der i en periode kostede hende ægteskabet, huset og forholdet til sine to børn. Den hårde historie har hun delt i podcasten ’Recovery’.

I podcasten fortæller Lily Allen hvordan hun i en længere periode kæmpede med et voksende alkohol- og stofmisbrug, men at det til sidst ikke var nok til at distrahere hende fra livet og problemerne.

”Jeg husker, at jeg var i LA og tænkte: 'Der er intet af det her oprørshalløj, der virker mere. Måske skulle jeg prøve heroin',”

Denne tunge tanke, fortæller hun, kom efter hun havde været på tourné, som opvarmer for Miley Cyrus. De to kvinder var midligertidigt forskellige steder i livet. Hvor Cyrus karriere var på vej og, synes Allens uden tvivl at være på vej ned.

Ydermere havde den britiske sanger på dette tidspunkt født to børn, noget der gjorde hende usikker på sig selv og sit udseende. Derfor endte touren også med at være meget seksuel, da hun fandt bekræftelse i forskellige mænd.

Det skulle dog vise sig, at på en måde var tanken om at prøve heroin, en af de bedste Lily Allen længe havde haft, for det gjorde hende bange. Derfor startede rejsen mod ædruelighed og et bedre liv.

Hun fortæller at det var en meget hård kamp, med tilbagefald, der i sidste ende kostede ægteskab og hus. Men til sidst lykkedes det.

Den 35-årige sanger er nu gift igen, og fortæller ligeledes at forholdet til hendes to døtre på henholdsvis otte og ni år, nu er bedre end nogensinde før.