Peter Ingemann med klar melding til sine følgere: “Jeg bliver så RASENDE”

20/11/2023 09:31

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Det er ikke første gang, at Peter Ingemann har været udsat for identitetstyveri, men nu sætter han foden i jorden og advarer sine følgere på Instagram.

Mest læste i dag

Tv-værten Peter Ingemann er konfronteret med den ubehagelige bagside af berømmelse, en oplevelse flere og flere kendte ansigter deler. Den 50-årige Ingemann står nu over for udfordringen med falske reklamer, der misbruger hans ansigt for at promovere et slankemiddel, som han angiveligt skulle have benyttet.

Disse bedrageriske reklamer har irriteret den anerkendte tv-vært, og hans vrede er tydelig på hans Instagramprofil. Han delte et skærmbillede af et Facebook-opslag, der uretmæssigt reklamerede for slankepiller ved at vise to billeder af ham med tydelig vægtforskel. Disse billeder var imidlertid manipuleret ved hjælp af kunstig intelligens.

Ingemann benægter brugen af slankemidler og afslører, at billederne er en fup. Han retter sin vrede mod dem, der forsøger at bedrage mennesker, der ønsker at tabe sig, og betegner dem som "gemene svindlere" og "kyniske svinehunde."

Desværre er opslaget blevet taget for pålydende, og mere end 50 personer har kontaktet Ingemann for at lykønske ham med det påståede vægttab. Nogle er endda blevet narret til at betale for et produkt, de aldrig har modtaget, hvilket kun forstærker Ingemanns vrede.

Han udtrykker sin frustration med et udbrud og tilføjer, "Og jeg kan kun råbe: KÆMPE PIKHATTE! (ja undskyld) til svindlerne."

Dette er ikke første gang, at Peter Ingemanns billede er blevet misbrugt, da han tidligere blev brugt til at promovere kryptovaluta-investeringer. For mere information kan du besøge Peter Ingemanns Instagram-profil.