Offentliggjorde forhold for en måned siden: Nu er TV 2-stjerne single igen

22/10/2023 13:50

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det er kun en måned siden, at deres forhold blev offentligt kendt, men nu har de valgt at gå hver til sit.

Mest læste i dag

For nylig kom det frem, at de havde indledt et romantisk forhold. Faktisk er det ikke længere end en måned siden, at de første gang erklærede sig som kærester.

På den sjette dag i september trådte den velkendte YouTube-stjerne Astrid Olsen og den tidligere deltager i 'Bachelorette,' Boris Hiort, frem og bekendtgjorde deres forhold. Dette skete i forbindelse med deres deltagelse i tv-programmet '112 for knuste hjerter.'

Tilsyneladende er tingene ikke gået helt som forventet, da det nu er blevet afsløret, at de ikke længere er et par.

Ifølge oplysninger fra B.T. afslørede Astrid Olsen dette i en såkaldt spørgerunde på Instagram. Hun svarede bekræftende på et spørgsmål fra en af sine følgere, der spurgte, om hun nu var single. Astrid bekræftede dette, men gav ikke yderligere detaljer.

Derfor delte hun heller ikke nogen information om årsagen til, at hun og Boris Hiort har valgt at gå hver sin vej. Hun afslørede heller ikke, hvem af dem der tog beslutningen om at afslutte forholdet.

Hun kommenterede det ved at sige: "Ja, jeg er single. Vi er stadig gode venner, så der er ingen drama."

Selvom de hurtigt udviklede følelser for hinanden, havde deres forhold en turbulent start. På et tidspunkt, hvor de var eksklusive, men endnu ikke officielt kærester, blev Boris Hiort fanget i en kysseepisode med en tidligere flamme under en bytur.

Dette gjorde ikke Astrid Olsen glad, men til trods for den store skuffelse besluttede den kendte YouTube-stjerne alligevel at tilgive ham.

"I was angry. I thought it was really stupid and disappointing. I actually left Boris that night thinking we were done," delte Astrid Olsen i en podcast.