Ny coronaafsløring: DR-kendis smittet

10/11/2020 16:16

|

Lukas Jepsen

Foto: Marianne Overaa/DR

Mest læste i dag

Kathrine Kelså Harders der er kendt for hendes medvirken i DR´s Gift ved første blik, er blevet smittet med corona

Kathrine blev landskendt gennem programmet Gift ved første blik, hvor det lykkedes hende at finde kærligheden. Hun blev nemlig sammen med partneren Michael, og har været det lige siden programmet sluttede i 2018.

De to var sidenhen tv-aktuelle i TV 2 programmet, Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, hvor de forsøgte at finde en bolig sammen.

Parret har efterfølgende ikke været meget i mediernes søgelys, men nu kommer der igen nyheder fra Kathrine og Michael.

Kathrine har nemlig fået corona, og det var en hård omgang.

Deler på Facebook

I et opslag på deres fælles Facebookkonto skriver Kathrine:

”Så kom corona også til mig. Jeg synes ellers, at vi har været så forsigtige – gået med mundbind alle steder, brugt en masse sprit og holdt os hjemme så meget som muligt …

… Jeg ved ikke, hvor jeg har fået det fra. Jeg tænker, at det nok er fra en overflade, fra da vi var i Viby Centret på min fødselsdag,”

Kathrine skriver videre at hun har været forholdsvis hårdt ramt og oplevet flere symptomer på sygdommen – ”Jeg har haft feber i fem dage, ondt i hovedet og været træt og sløv. I dag er min første dag med bedring, så jeg er håbefuld,”

Michael er stadig rask

Det kunne dog være gået værre for Michael og Kathrine. I opslaget skriver hun nemlig, at Michael blev testet umiddelbart efter at hun blev syg, men at hans test var negativ. Af den grund gik Michael i selvisolation, og de to venter nu på at kunne blive genforenet.

” I håber på, at jeg snart er helt frisk igen, for jeg savner allerede at kramme, kysse og sove ved siden af min kære mand” – Afslutter hun opslaget med.

Hvor længe skal jeg forblive isoleret

Realityportalen.dk har været i kontakt med Kathrine, før at høre hvordan hun har det. Hun fortæller mediet at hun er i bedring, men at der stadig er lidt vej til fuldt helbred.

”jeg har fået det bedre, men jeg er stadig syg. Jeg har heldigvis ikke feber mere, men det holder rigtig hårdt med at blive symptomfri,”

Siger hun og fortæller samtidig at hun ikke er bekymret for ikke at blive frisk, men som hun siger ”Jeg er bekymret for, hvor længe jeg skal forblive isoleret,”