Melvin Kakooza afslører imponerende forvandling: Deler billeder af vanvittigt vægttab

10/11/2023 09:47

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Den evigt populære komiker deler billeder af et vanvittigt vægttab på 28 kilo.

Mest læste i dag

En af de mest elskede komikere i Danmark, nemlig Melvin Kakooza, har gennemgået en bemærkelsesværdig transformation. Dette forløb har ikke blot været en åbenhjertig rejse, men også inspirerende.

Efter at have kæmpet med vægtproblemer som følge af en alvorlig sygdom, har Melvin Kakooza formået at tabe næsten 30 kilo siden sommeren 2022. Han deler sine oplevelser på sin Instagram-profil med følgende udtalelse:

"Livet efter sygdom kan være en lang rejse, og det går ikke altid så hurtigt, som man kunne ønske sig! Sidste sommer vejede jeg 118 kg, og min energi var næsten forsvundet. Men efter en ihærdig indsats i træningslokalet er jeg på vej tilbage, og målet om at komme under 90 kg er nået!"

I 2021 blev det opdaget, at den altid populære Melvin havde en hjernetumor, som heldigvis blev fjernet ved en rettidig operation.

For cirka halvanden måned siden udtalte han til Ekstra Bladet, at han havde det godt og var begyndt at træne fuldt ud igen:

"Jeg har det SÅ godt. Jeg er tilbage til at træne (fitness, red.) på fuld styrke, og det er bare fantastisk. Jeg kan træne og løbe igen, og livet begynder at give mening igen."

Melvin har virkelig knoklet i fitnesscenteret, siden han kom sig.

Melvin Kakooza er bestemt ikke en mand, der lader alvor tage livsglæden fra ham. Dette blev også klart i hans opslag, der allerede har fået masser af begejstrede reaktioner:

"Jeg må indrømme, at jeg var noget skuffet, da jeg opdagede, at 'Nutty Professor: The Musical' ikke blev til noget, især efter at jeg havde givet den fuld gas," jokede han i sit opslag.

Så selvom Melvin Kakooza har tabt 28 kilo, har han bestemt ikke tabt sin humor. Herunder kan du se det imponerende resultat af hans vægttab: