Lisbeth Østergaard har gemt på stor hemmelighed: Nu viser hun det langt om længe frem til offentligheden

11/10/2023 15:29

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Den evigt populære Lisbeth Østergaard viser det nu frem.

Mest læste i dag

Når det drejer sig om at udtrykke kærlighed, er der utallige måder at gøre det på. Selvom det måske virker usædvanligt for nogle, har den altid populære Lisbeth Østergaard ikke desto mindre valgt at følge denne vej.

Hun har netop afsløret sin seneste tatovering, som bærer navnet på hendes yngste søn, Carlo:

"Det nyeste medlem af vores tatoveringsfamilie. Sidste år skrev Carlo selv sit navn på min arm som en slags berettiget protest over, at der kun stod Viggo," deler hun i et opslag på Instagram, som har tiltrukket opmærksomheden fra hendes over 155.000 følgere.

Dog er denne tatovering mere end bare en simpel kropsudsmykning; den repræsenterer en mors ubetingede kærlighed og familiens samhørighed.

Lisbeth Østergaard er tydeligt begejstret for tatoveringen:

"Jeg elsker den," udtaler hun. Hun afslører også, at hun overvejede, om Carlo-tatoveringen skulle matche den tidligere tatovering med hendes ældste søn, Viggo, men valget faldt på den håndskrevne version.

Tatoveringen kommer efter en betydningsfuld livsændring for Østergaard-familien, som for nylig er flyttet fra Amager til Aalborg for at markere en tilbagevenden til Lisbeths rødder i Midtjylland og hendes mand Ralfs hjemstavn i Nordjylland.

Du kan se tatoveringen nedenfor: