Linse Kessler ser det positive i aflivning af mink

06/11/2020 07:42

|

Henrik Rothenbücher

Foto: TV3

Mest læste i dag

Tv-personligheden Linse Kessler er kendt af mange danskere for sin optræden i reality programmet Familien fra Bryggen, hvor hun sammen med sin familie og omgangskreds på Islands Brygge bliver fulgt af kameraer i deres hverdag. 

Udover sin optræden på tv, så er Linse også en stor dyreelsker. Selv har hun flere gadehunde derhjemme og hun har ikke været bleg for at tage bladet fra munden, når dyrs rettigheder eller forhold vendes i den offentlige debat. 

Nu er det igen aktuelt. 

Denne gang er der naturligvis tale om de millionvis af mink, der skal aflives over de kommende dage eller uger. 

Så er de fri for det

Siden pressemødet onsdag eftermiddag, hvor statsminister Mette Frederiksen (S) afslørede regeringens planer om masseaflivning af de minkene, har debatten raset. 

Linse ved dog præcis, hvor hun står i den diskussion. Det fortæller hun til dagbladet B.T. Hun mener, at livet som død er bedre end det, som pelsdyrene tilbydes på landets minkfarme. 

"Det er ikke, fordi jeg tænker, at det er Guds vilje, at de skal aflives, men jeg tænker da, at de så i det mindste er fri for at være der," udtaler Linse Kessler til avisen. 

"Det er forfærdeligt, men hvis jeg sætter det op i mod det liv, de lever hver eneste dag, så tror jeg bare, at det er bedre, at de får lov til at smutte op i himlen."